Over ons

Achter de schermen bij VIKING

Wij zijn

VIKING bestaat uit een divers team van watersport- en tech liefhebbers. En
laten we eerlijk zijn, eigenlijk doen we het liefst waar we goed in zijn:
kitesurfen en VIKING doorontwikkelen. Nadat we de software gemaakt hadden die we zelf écht wilden gebruikten, bleek die zo goed te zijn dat het al snel onze core business werd om ook andere watersport centra te automatiseren.

Net als jij

Alleen: iedereen doet het liefst leuke dingen waar ‘ie goed in is. En meestal is dat niet de planning en administratie – maar joúw activiteit. Of je nu kitesurft, yoga’t, kookt, creeert of presenteert, wij zorgen ervoor dat je de meeste tijd aan je passie kunt besteden. En dat de planning zo veel mogelijk geautomatiseerd gaat, op en top professioneel en klaar voor groei in de toekomst.

VIKING werkt

Met inmiddels 3+ jaar gebruik onder échte omstandigheden door ondernemers met een passie voor hun vak. En niemand wil meer zonder.

Nederlandse nuchterheid

Begonnen op strand, met onze voeten in het zand, waren we bepaald geen software wizzkids. Maar wel aanpakkers die geloven dat problemen er bestaan om opgelost te worden. Dat merk je aan alles terug in VIKING.

Praktijkervaring

Vanuit jarenlange praktijkervaring met activiteiten runnen, wisten we precies hoe je klanten met een persoonlijke aanpak blij houdt. Vanuit daar zijn we de software gaan ontwikkelen.

Dagelijks gebruik

We gebruiken VIKING nog steeds elke dag zelf, voor de kiteboardschool waar het allemaal mee begonnen is. Daardoor blijven we altijd heel dicht in contact staan met de wensen van de klant.

Van droom naar missie.

Begonnen uit frustratie, Ontwikkeld uit passie.

Vóór VIKING was er een kiteboardschool. Een school met 4000 klanten per jaar die allemaal met de hand ingepland warden. Dat plannen kostte ons zoveel werk, dat we tegen de limieten van ons mensenlijk kunnen aan liepen. Het was duidelijk dat er iets moest veranderen. Daarom bouwden we VIKING. 

Ontmoet ons team

De gezichten achter VIKING

Met ieder z’n specialiteit

Thijs

Founder

Ivo

Technisch development

Dirk

Sales

Wouter

Security

Timo

User experience

Trots

Enkele tevreden klanten

Wil jij ook graag aan dit rijtje toegevoegd worden?
Wij zouden dolgraag met je samenwerken!

Wil je meer weten over VIKING?

Plan direct een demo in